вівторок, 23 січня 2018 р.

Реєстрація на пробне ЗНО триває

У перші дні реєстрації для участі у пробному зовнішньому незалежному оцінюваннізареєструвались понад 4 500 осіб. Про це повідомили в Українському центрі оцінювання якості освіти.
В УЦОЯО, посилаючись на дані регіональних центрів оцінювання якості освіти, зазначають, що майбутні учасники пробного тестування замовили 38 тисяч пробних тестів, але процес оплати за послуги регіональних центрів оцінювання якості освіти поки здійснили 4 562 особи.
Більшість заявок подано для складання тесту з української мови і літератури, англійської мови, математики та історії України.
Найбільша активність бажаючих взяти участь у пробному ЗНО спостерігається у столиці, Дніпропетровській, Одеській та Запорізькій областях.

Як і в попередні роки, пробне ЗНО проводитиметься з метою ознайомлення всіх бажаючих із процедурою проведення зовнішнього незалежного оцінювання, структурою та змістом тестового зошита, порядком доступу учасників до пункту тестування та робочого місця.
Результати пробного зовнішнього незалежного оцінювання не зараховуються як оцінки за державну підсумкову атестацію та не використовуються для участі в конкурсному відборі під час вступу до вищих навчальних закладів.
Цього року вартість складання одного пробного тесту складає від 129 до 137 грн в залежності від регіону проживання учасника.
Реєстрація учасників пробного зовнішнього незалежного оцінювання триватиме до 31 січня 2018 року.

Немає коментарів:

Дописати коментар